Nieuwe koers voor Strunk

Stichting Strunk en de gemeente Raalte willen Cultuurboerderij Strunk nieuw leven inblazen. De cultuurboerderij wordt een ontmoetingscentrum met maatschappelijke waarde voor Raalte. Er liggen concrete plannen voor een multifunctionele accommodatie. Zo wordt de boerderij gerenoveerd en de boerenschuur vernieuwd. Het bestuur van de stichting is op zoek naar mensen die een bijdrage aan de cultuurboerderij willen leveren.
Cultuurboerderij Strunk wordt een plek van ontmoeting. Bestuurslid Fedde Sterringa: “We zijn op zoek naar bestuursleden, huurders en mensen met frisse ideeën. Samen willen we tot een exacte invulling van Strunk komen.” Met de nieuwe koers wil het bestuur de cultuurboerderij in stand houden en daarmee het cultureel erfgoed, op een eigentijdse aantrekkelijke manier voor jong en oud, op de kaart zetten.
Oproep

Draagt u Strunk een warm hart toe? Wilt u graag een bijdrage leveren aan de realisatie van het vernieuwde Strunk? Of wil uw organisatie zich graag huisvesten of activiteiten organiseren op deze locatie? Neem dan contact op via info@cultuurboerderijstrunk.nl
Strunk

Cultuurboerderij Strunk ligt tussen de Westdorplaan en de Nieuwe Deventerweg in Raalte. Het bestaat uit een oudheidkamer, een boerenschuur en een kokhuus. De Oudheidkamer van Raalte is gevestigd in de in 1796 gebouwde ‘Boerderij Strunk’. De boerderij staat als Rijksmonument op de monumentenlijst.

Geplaatst in Geen categorie